Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Papendrecht Logo

Ontstoppen

WC verstopt Papendrecht

Wij verhelpen jouw wc verstopping

PAPENDRECHT

WC verstopt Papendrecht?

WC verstopt Papendrecht? De wc ontstoppen is een vervelde klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast dat het geen fijn werk is, kan het ook nog zorgen voor veel geuroverlast. Absoluut niet prettig dus!

Er zijn een aantal methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende tips kun je zelf je wc proberen te ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Papendrecht? Bel gratis naar 078 203 33 10 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint: wij raden aan eerst om eerst de vloer van de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Op deze manier voorkom je dat er vieze spetters op de grond rondom de wc komen. Dit kan een hoop troep besparen.

Ontstoppen Papendrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Papendrecht afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Voordat je de verstopping moet oplossen, moet je vaststellen waar de verstopping precies zit en wat de oorzaak is van de verstopping. Vaak is een vastzittend object in de leidingen de oorzaak.

Het kan voorkomen dat er iets in de wc valt. Wanneer dit een groter object is, kan het vast gaan zitten in de leiding. Wanneer dit het geval is, moet je zorgen dat het object uit de leiding verwijderd wordt.

Wanneer het komt door iets dat flexibel is (denk aan vet of papier), dan is het makkelijker om de verstopping te forceren.

Heeft u hulp nodig: bel met één van de specialisten van Ontstoppen Papendrecht op 078 203 33 10.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Wanneer de verstopping zichtbaar is, kun je er in de meeste gevallen zelf bij.

In de meeste gevallen ligt de oorzaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het relatief simpel op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg.

Is het een groter object zoals bijvoorbeeld een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet, maar in de daarvoor bestemde afvalbak.

Heb je vragen? Bel dan met één van de loodgieters van Ontstoppingsdienst Papendrecht via 078 203 33 10.

Ontstoppen afvoer Papendrecht
Ontstoppingsdienst Papendrecht

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze waarschijnlijk veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan kan wasmiddel een goede oplossing zijn. Het is tevens een extreem goedkope methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Vul een emmer met warm water. Spuit daar ongeveer twee eetlepels wasmiddel bij. Gooi vervolgens de emmer met warm water en wasmiddel in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je geen kokend water in de wc gooit, want dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Heb je nog extra vragen? Neem gerust contact op via 078 203 33 10.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Dan kun je het altijd nog proberen op de ouderwetse manier: met een plopper.

Hoe doe je dit? Zorg er als eerst voor dat de plopper flexibel wordt. Dit kan je doen door de plopper onder een warme kraan te houden. Vervolgens druk je de plopper in de wc. Het is belangrijk dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek vervolgens de ontstopper naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht die de verstopping moet laten loskomen. Herhaal dit een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. 

Ontstoppen Papendrecht Leiding
WC verstopt Papendrecht

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer, zorg dan dat u dit voorzichtig doet. Het is namelijk mogelijk dat u schade aan de leiding aanricht.

laat u dit liever door een specialist doen? Bel dan met één van de ervaren loodgieters van Ontstoppen Papendrecht om jouw klus te bespreken 078 203 33 10.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

De verstopping in de wc kan soms hardnekkig zijn. In sommige gevallen is het lastig om de verstopping zelf te verwijderen. Daarom zijn wij, van Ontstoppen Papendrecht, 24/7 beschikbaar . Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters hebben jaren ervaring en werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Bel Ontstoppingsdienst Papendrecht op 078 203 33 10 voor meer informatie.

Graven riool Papendrecht

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-papendrecht

WC verstopt

WC verstopt Papendrecht

WC verstopt? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Papendrecht. Wij bieden snelle en goede service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak direct een afspraak!

loodgieter-papendrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En lukt het niet om het zelf op te lossen? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-papendrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Papendrecht

Woon jij in Papendrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Laat dan een riool inspectie doen! Wij wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

Is jouw riool verstopt? En woon jij in Papendrecht en omstreken? Wij helpen je graag! Bel direct naar Ontstoppen Papendrecht.

Loodgieter Papendrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Bel dan naar Ontstoppingsdienst Papendrecht! Wij adviseren je graag. Is het probleem zelf niet op te lossen? Dan komen wij diezelfde dag nog langs om er naar te kijken.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

078 203 33 10

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Papendrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Papendrecht