Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Papendrecht Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Papendrecht

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

PAPENDRECHT

Afvoer verstopt Papendrecht?

Afvoer verstopt Papendrecht? Om een verstopte afvoer te verhelpen, is het eerst belangrijk om erachter te komen waardoor het probleem is ontstaan. Een goede oplossing vinden voor dit probleem kan erg verwarrend zijn. Er zijn veel middelen en gereedschappen beschikbaar, die je kunnen helpen bij het ontstoppen van je afvoer.

Wij denken graag mee over een oplossing voor een verstopte afvoer. Daarom vind je op onze pagina diverse tip met uitleg.

Kom je er zelf niet uit? Of laat je het liever door een ervaren specialist doen? Ontstoppen Papendrecht staat voor je klaar!

Afvoer verstopt Papendrecht? Of heb je vragen omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 078 203 33 10 voor meer informatie.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Papendrecht

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Papendrecht? Dan ben je bij Ontstoppen Papendrecht zeker op het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Papendrecht, zijn snel ter plaatse. Wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Dit is niet het enige. Naast het ontstoppen van je afvoer, krijg je ook vrijblijvend advies. Dit doen wij allemaal om er voor te zorgen dat jouw afvoer in goede staat blijft.

Wat het probleem ook mag zijn, wij staan voor u klaar! Je kunt ons bereiken via 078 203 33 10.

Ontstoppen Papendrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Papendrecht afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Loopt jouw afvoer niet helemaal goed door? Dan is de kans groot dat dit te maken heeft met een verstopping. In de meeste gevallen kunnen je dit gemakkelijk oplossen. Daarom hebben hieronder wij een aantal handige tips op een rij gezet!

Loopt de afvoer hierna nog steeds niet goed door? Dan kunt u ons gratis bellen via 078 203 33 10. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt vaak voor dat de afvoer van elektrische apparaten (bijvoorbeeld vaatwassers of wasmachines) geblokkeerd worden. Veelal is de oorzaak hiervan een vieze filter. Je doet er dus goed aan om deze te controleren.

Kom je erachter dat de filter inderdaad erg vies is? Reinig deze dan in warm water met sop. Laat ze vervolgens drogen. Wanneer de filter weer volledig droog is, kan deze teruggeplaatst worden op de oude plek.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Papendrecht
Afvoer verstopt Papendrecht

Sifon

Sifon legen

De kans is zeer groot dat je afvoer is voorzien van een zwanenhals (ook wel sifon genoemd). Een zwanenhals is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. het is mogelijk dat de zwanenhals niet meer optimaal werkt. Veelal wordt dit veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de zwanenhals. Hierdoor is er geen doorgang meer voor het water, waardoor het water niet meer weg kan spoelen.

Kan je dit probleem zelf oplossen? Ja! Wanneer je de zwanenhals loshaalt, kan je het vuil eenvoudig verwijderen. Dit kan door de zwanenhals uit te spoelen, of met de hand het vuil verwijderen. Draai vervolgens de zwanenhals weer terug op zijn plek. De kans is groot dat het het water nu weer soepel doorloopt!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Is de verstopping nog steeds niet verholpen? Dan kan het handig zijn om de verstopping door te spoelen met zuiveringszout (baking soda).

Hoe moet dat? Vul een emmer warm water. Voeg hier vervolgens zuiveringszout aan toe. Gooi dit samen in de afvoer.

Tip! In sommige gevallen wordt de werking versterkt wanneer het zuiveringszout is aangemengd met azijn.

Heb je nog steeds last van je verstopping? Ontstoppingsdienst Papendrecht helpt je graag!

Ontstoppen Papendrecht Leiding
Riool ontstoppen Papendrecht graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een door de ouderwetse plopper te gebruiken.

Hoe doe je dit? Verwarm de plopper door hem onder een warme kraan te houden. Hierdoor zorg je dat de plopper soepel wordt en beter aansluit op de afvoer. Zet de plopper vervolgens op de afvoer. Beweeg de plopper op en neer. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Door middel van deze zuigkracht kan de verstopping loskomen.

Extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Papendrecht om jouw klus te bespreken met onze experts via 078 203 33 10.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is het gebruik van een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop de veer in de verstopte afvoer. Zet bij dit proces niet te veel kracht, want anders kan je nog meer schade aanrichten. Wanneer je de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de ontstoppingsveer.

Pas wel op: doe dit voorzichtig en met beleid. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert. Nadat de veer weer uit de afvoer is gehaald, is het aan te raden de afvoer door te spoelen met warm water. Op die manier laat je de overige resten vuil uit de afvoer loskomen.

Is het gelukt? Dan is het verschil direct te merken. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Helaas niet gelukt? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 078 203 33 10. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Papendrecht
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een verstopping kan op verschillende manieren ontstaan. Vaak komt het door het doorspoelen van bijvoorbeeld vetresten, chemisch afval, een toilet blokje, een tampon of andere voorwerpen.

Een tweede optie is een leidingbreuk. Bij een leiding breuk komt er een scheur in de leiding, waardoor vuil zich kan ophopen. Naarmate de ophoping groter is geworden, kan een verstopping ontstaan.

Dit is ook het geval voor ingegroeide boomwortels, Deze ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping in de leiding. Dit gebeurt voornamelijk bij oudere leidingen.

Ook wanneer een riool niet op de juiste manier is aangelegd, kan dit zorgen voor problemen.

Heb jij last van een verstopt riool? Bel dan direct naar Ontstoppingsdienst Papendrecht via 078 203 33 10.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

De staat van de afvoer is erg belangrijk om te voorkomen dat er een verstopping plaatsvindt. Gooi daarom geen vet of olie in een afvoer.

vaak ontstaan verstoppingen geleidelijk. Daarom is het handig om eens in de zoveel tijd een controle uit te voeren. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Wij maken gebruik van goede meetapparatuur. Hiermee kunnen wij de staat van de afvoer gemakkelijk controleren. Je kunt ons bereiken op 078 203 33 10.

Loodgieter Papendrecht Ontstoppen
WC ontstoppen Papendrecht

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je te maken hebt met een verstopte afvoer, kun je ons altijd contacteren.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Een ding dat zeker is, is dat wij zorgen voor een eerlijke prijs. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze ervaren loodgieters zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je direct een oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 078 203 33 10.

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

WC verstopt? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Papendrecht. Wij bieden snelle en goede service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak direct een afspraak!

loodgieter-papendrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Papendrecht

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En lukt het niet om het zelf op te lossen? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-papendrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Papendrecht

Woon jij in Papendrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Laat dan een riool inspectie doen! Wij wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

Is jouw riool verstopt? En woon jij in Papendrecht en omstreken? Wij helpen je graag! Bel direct naar Ontstoppen Papendrecht.

Loodgieter Papendrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Bel dan naar Ontstoppingsdienst Papendrecht! Wij adviseren je graag. Is het probleem zelf niet op te lossen? Dan komen wij diezelfde dag nog langs om er naar te kijken.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Papendrecht

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Papendrecht en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 078 203 33 10

Verstopping Papendrecht

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Papendrecht

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Papendrecht Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Papendrecht heeft ons snel en goed geholpen. Hele snelle en vakkundige service!

Jumbo Papendrecht

Ontstoppen Papendrecht heeft bij ons zowel de riolering vervangen als een verstopping verholpen. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk. 

vv Papendrecht

Ontstoppingsdienst Papendrecht heeft bij ons de afvoer ontstopt. Erg snelle en vriendelijke service!

Brandweer Papendrecht

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

078 203 33 10

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Papendrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Papendrecht